Børne – og familiesamtaler

Der kan opstå situationer, hvor man som familie får brug for professionel hjælp hos en børnepsykolog og familiepsykolog til at tale sammen om det, der er svært i familien.

Det kan være, at samspillet mellem dig og dit barn er kørt skævt og I har svært ved at genfinde vejen til en god kontakt med hinanden. Det kan være, at I har oplevet tab, sorg eller skilsmisse i den nærmeste familie og det er svært for jer at få talt om det sammen.

Det kan være, at du og dit barn sammen har brug for hjælp til at tale om dét, der er svært for dit barn.

Det kan være, at din barn er sensitivt, ængstelig eller angst og at I sammen har brug for hjælp til at tale om, hvordan I/du som forældre støtter barnet bedst muligt.

En børne- og familiesamtale kan også indgå som en del af et forløb eksempelvis i forlængelse af et forældrerådgivningsforløb. Det kan også indgå i kombination med et legeterapeutisk forløb med dit barn.

Endvidere kan det også indgå i forlængelse af et samtaleforløb med dit lidt ældre barn/den unge, såfremt den unge selv ønsker det.

Ring gerne og hør nærmere og vi kan finde ud af, hvilken form for samtale, der vil passe bedst til dig og din familie.

Lise Johannesen

Cand.psych., aut., specialist i klinisk psykologi

LÆS MERE | KONTAKT

Jeg kan hjælpe med behandling af børn, forældrerådgivning og samtaler om bl.a. skilsmisse, ADHD, autisme, angst, spiseforstyrrelse m.m.